Ste pripravljeni raziskovati neomejene možnosti?

Vabljeni na delavnico!

Certificirana access bars delavnica

Odkrijte access bars

Preberite si, kaj je access bars in kako lahko izboljša vaše življenje ...
Access Bars je nežna tehnika, s katero lahko spremenite vse v svojem življenju in telesu. Gre za 32 točk na glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Možgani po 15 minutah preidejo v “theta stanje”. To je popolna in globoka relaksacija, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor za več zavedanja v življenju.

Vsi strahovi, vse blokade, vsa stališča, vsa omejujoča prepričanja, ki ste jih shranili v nezavedno, se z nežnim dotikom začnejo čistiti. To je tako, kot bi na računalniku pritisnili tipko DELETE.

Bars točke so podobne kot pri akupunkturi, ali kateri drugi tehniki, samo imajo kot del barsov popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi tehniki se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z barsi.

Bars točke so povezane z različnimi področji našega življenja in sicer: obstaja točka za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, življenjske oblike, kreativnost.

Ko se življenje obrne v smer, ki si jo želite

Access bars lahko obrne vaše življenje "na glavo"
Med terapijo se vaša glava popolnoma izprazni in ni več destruktivnih misli, čustev, skrbi, napetosti. Zato se po terapiji počutite svobodni in lahkotni. Vsaka bars terapija je drugačna, v najslabšem primeru se boste počutili, kot po dobri masaži, v najboljšem primeru, pa se vam bo življenje začelo spreminjati v smer, ki si jo želite.
Access Bars tehnika je pomagala na tisoče ljudem zmanjšati ali povsem omiliti depresijo in anksiozne motnje,pomagala pri težavah s spanjem, zmanjšati stres, olajšati različne zdravstvene težave,...

Ljudje povedo, da med bars terapijo prvič začutijo popoln mir in popolnoma prazno glavo. Kot bel nepopisan list papirja.

Zaživite z vsem, kar ste

Alen J.

Leta 2012 sem bil na robu samomora. Že leta sem živel z depresijo in nikoli nisem priznal, da je to to. Pred 5 leti sem odkril tehniko Access Bars in tretma prejemam vsak teden. Zelo mi je všeč. Sploh ne počutim več depresivno. Zbudim se vesel in se veselim dneva, ki je pred mano, namesto da bi se ga bal. V glavi čutim več lahkosti in miru kot kdaj koli prej. Meni je tehnika Access Bars rešila življenje.

Raziščite neomejene možnosti z access bars delavnico

1. Kaj lahko dosežete za barsi

Access bars so mnogim ljudem po svetu spremenili mnoga področja v njihovem življenju:

 

–  več kreativnosti in jasne vizije,

–  več kreativnosti na področju denarja,

–  lajšanje telesnih bolečin,

–  odpravljanje težav s spanjem,

–  težave s prekomerno težo,

–  težave s koncentracijo, boljši spomin,

–  več lahkotnosti, svobode, radosti,

–  odpravljanje stresa,

–  boljši medosebni odnos

–  spolnost…

2. Kaj pravi nevroznanost o access bars tehniki

Z raziskavo, katere je Dr. Jeffrey Fannini izvajalec , so izmerili, da po 15 minutah terapije naši možgani preidejo v theta stanje, kar je zelo počasno možgansko valovanje in stanje globoke sprostitve, ki aktivira samozdravljenje na fizičnem in psihičnem področju in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

Dokazano je bilo, da so vse informacije, ki jih potrebujemo dejansko  že v nas, le dostopati moramo znati do njih.

Review of Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L.

3. Kako poteka delavnica

Delavnica je sestavljena najprej iz teoretičnega dela, ki traja približno 2 uri. Predstavijo se Accessova orodja, ki jih uporabljate v vsakdanjem življenju in tako ustvarjate nove možnosti, ter se osvobajate vseh napetosti.

Nato si pogledamo videoposnetek, kjer vam ustanovitelja Access Consciousnessa, dr. Dain Heer in Gary M. Douglas predstavita potek bars seanse.

Vmes je več krajših pavz, kjer so vam na voljo pijača in prigrizki.

Potem pa sledi praktičen del, kjer se boste naučili izvajati Access Bars Tretma. Na delavnici ga boste 2 krat prejeli  in 2 krat izvajali, tako, da se boste z lahkoto naučili. Vmes vas bom ves čas vodila.

Delavnica je sestavljena najprej iz teoretičnega dela, ki traja približno 2 uri. Predstavijo se Accessova orodja, ki jih uporabljate v vsakdanjem življenju in tako ustvarjate nove možnosti, ter se osvobajate vseh napetosti.

... sledi praktičen del, kjer se boste naučili izvajati Access Bars Tretma. Na delavnici ga boste 2 krat prejeli in 2 krat izvajali, tako, da se boste z lahkoto naučili. Vmes vas bom ves čas vodila.
Gradivo

Na delavnici prejmete priročnik in skice, vse je vključeno v ceno.

Certifikat

Na koncu dobite certifikat in lahko samostojno izvajate terapije na vaših sorodnikih, prijateljih, klientih, ali pa si Barse zaganjate sami.

Tehniko lahko vključite tudi v vaš posel.

Cena delavnice

Cena delavnice je 300 evr.

Otroci, stari od 12 do 15 let, se delavnice lahko udeležijo brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Otroci stari 16 in 17 let plačajo polovično ceno 150 evr.
Vsakič, ko se delavnice udeležite ponovno, je cena za vas polovična (150 evr).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo.

Prijavite se na access bars delavnico

Delavnica poteka na Litijski cesti 148 v Ljubljani. Trije termini vsak mesec. Točen datum izveste naknadno.
Bodo pa sobote oz. nedelje. Kombinirano, odvisno od potrebe prijavljenih.
Od 9h do 17h
Vmes je od 13h do 14.30h čas za kosilo.