CELODNEVNE IZMENJAVE IN DRUŽENJE

Kaj so izmenjave?

Izmenjave so namenjene vsem, ki ste kadarkoli opravili Access Bars delavnico, ali delavnico katerega koli drugega telesnega procesa Access Consciousnessa (Access Energijski Facelift, Korekcija vida, Celični spomin, MTVSS, DMMD, Biomimetično in biomimetrično posnemanje,...)
Na izmenjavah imate odlično priložnost, da na svojem telesu izkusite različne procese in si Access barse izmenjate z različnimi ljudmi.
Tisti, ki ste se udeležili Access bars delavnice in različnih delavnic telesnih procesov, predlagam, da si čimbolj pogosto izmenjate barse in različne telesne procese, ker so spremembe s telesom in življenjem, zato hitrejše, učinkovitejše in lahkotnejše. Ker verjamem, da vam je pomembno vlagati vase, v svojo srečo, zadovoljstvo, uspeh, umirjenost, sproščenost,...so izmenjave zagotovo najboljša izbira.
Priložnost boste imeli spoznati različne ljudi, se podružiti in si privoščiti celodnevno razvajanje zase. V kolikor, vam je cel dan preveč, lahko pridete samo dopoldan, samo popoldan, ali pa vmes, kakor vam čas dopušča.

Udeležite se izmenjave

1. Kje potekajo access bars izmenjave?

Izmenjave potekajo v salonu Access bars terapija Danijela na Litijski cesti 148 v Ljubljani.

2. Kdaj so izmenjave?

2 krat v mesecu- SOBOTA ali NEDELJA, po dogovoru! Točen datum sporočim  naknadno- odvisno od potrebe in želje prijavljenih.

3. Kakšna je cena za udeležbo izmenjave?

Prispevek za udeležbo znaša:

  • 3 ure – 15 EUR
  • Ves dan – 30 EUR

Za pijačo, kavo, čaj in različne prigrizke, sadje, bo vsekakor poskrbljeno!

Udeležite se izmenjave

Sporočite svoje zanimanje in obvestili vas bomo o terminih.