O meni

Našla sem SEBE- samozavestno, vitalno, ustvarjalno, kreativno, radostno, navdihujočo, izpopolnjeno, zadovoljno, umirjeno Danijelo.

Sem večna raziskovalka življenja, človeške psihe, ljudi, medosebnih odnosov. Življenje mi je na pot prineslo mnogo izkušenj, iz katerih sem se učila in, da sem izzive lahko premagovala mi je najbolj pomagalo znanje. NLP- nevrolingvistično programiranje mi je dalo vpogled v človeško psiho, kako deluje, na kakšen način zadovoljujemo človeške potrebe, kako zelo so naša čustvena stanja pomembna- to je gorivo življenja in vse,kar v življenju počnemo, počnemo zaradi občutkov. Pomembno je razumevanje drugih svetov, ker ljudje smo različni in funkcioniramo na različne načine. Zelo je pomemben pristop. Šla sem skozi kognitivno- vedenjsko terapijo, kjer sem ozavestila nekoristne vedenjske vzorce iz preteklosti, nekoristna omejujoča prepričanja, ki so me omejevala pri doseganju različnih ciljev. Veliko sem se ukvarjala z različnimi meditacijami, v svoje življenje sem povabila čuječnost in, ker nisem več na avtomatskem pilotu, sem mnogo bolj prisotna tukaj in zdaj. Nadaljevala sem z NLP- mojstrom, kjer sem spoznala samohipnozo in hipnozo, se poglobila v nezavedni um, ki nas največ usmerja in, ko ga spoznaš, ugotoviš, koliko potencialov skriva.
Z access consciousness sem se začela ukvarjati bolj zaradi mojih bližnjih. Partner se je spopadal z občutki praznine, z občutki ujetosti in nemoči. Hči je pa mnogokrat doživljala tesnobo in anksioznost. In, ker sem jima želela stvari olajšati, ter jima pomagati, sem se poglobila v access barse. Zaradi njih se nam je življenje spremenilo. Oba po večih terapijah čutita sproščenost, lahkotnost in radost do življenja. Tudi naši odnosi so se popolnoma spremenili. Ni več destruktivnih vedenj, frustracij, jeze, zamer, užaljenosti. Na sebi pa čutim, da imam neskončne možnosti v življenju skreirati karkoli želim. Ni več občutkov nemoči, krivde, vloge žrtve, agresorja, rešitelja. Sem le opazovalec vsega. In, zakaj ne bi to znanje predala naprej? Želim si, da ljudje občutijo, kaj vse je mogoče in, da niso ujetniki v lastnem umu, pač pa kreatorji svojega življenja, na čisto vseh področjih.

Samo izbira je potrebna in, ko izbereš, se zgodijo spremembe.

A pred vsem tem nisem bila zadovoljna in mirna, kot sedaj. V sebi sem nosila občutke nemoči, strahu. Že kot otrok sem bila zelo mirna, vase zaprta, počutila sem se nesprejeto in nerazumljeno. Dolga leta sem čutila tesnobo, anksioznost in, ker nisem želela ostati v teh občutkih, sem ves čas intenzivno delala na sebi. Do potankosti sem spoznala svoj um, kako funkcionira, kaj potrebuje, kako ga razumeti. In, za vse te stvari, sem potrebovala usmeritve. Imam srečo, da so mi pot prekrižali najboljši učitelji različnih konceptov terapij. Intenzivno sem se učila, si dovolila v lastno globino in zelo hitro prišla do korenite spremembe v življenju. Našla sem SEBE- samozavestno, vitalno, ustvarjalno, kreativno, radostno, navdihujočo, izpopolnjeno, zadovoljno, umirjeno Danijelo.

Odprejo se ti neskončne možnosti na vseh področjih življenja. Notranji mir, hvaležnost, sproščenost, radost, kreativnost, denar, spolnost, komunikacija, čas, prostor, zavedanje,...

S tehnikami, ki jih uporabljam ozaveščam težave, različne omejitve, negativne misli, blokade, omejujoča prepričanja. In vse to želim predati ljudem, da odpravijo različne težave na različnih področjih življenja.
Teh občutkov sem si želela, po njih sem hrepenela in z vsemi znanji, različnimi tehnikami, metodami in orodji do njih tudi prišla. Z access consciousness sem pa vse še nadgradila, kajti to je tehnika, s katero najhitreje prideš v theta stanje (našo podzavest) in do popolne umirjenosti. In, ko si v umirjenem stanju, je potem možno skreirati vse, česar si želiš, opustiti vse, kar več ne potrebuješ. Odprejo se ti neskončne možnosti na vseh področjih življenja. Notranji mir, hvaležnost, sproščenost, radost, kreativnost, denar, spolnost, komunikacija, čas, prostor, zavedanje,...
S tehnikami, ki jih uporabljam ozaveščam težave, različne omejitve, negativne misli, blokade, omejujoča prepričanja. In vse to želim predati ljudem, da odpravijo različne težave na različnih področjih življenja. Konstantno se izobražujem in izpopolnjujem na področju osebne rasti, psihologije, medosebnih odnosov, komunikacije. Ljudje v sebi nosimo toliko potencialov, le ne znamo priti do njih. A pot se najde, v kolikor jo želimo izbrati in videti. V kolikor čutiš, da sem prava oseba, ki bi ti lahko pomagala na tvoji osebni poti, bom neizmerno hvaležna, da te bom imela priložnost spoznati in ti ponuditi pomoč. In, če sem zmogla jaz, verjamem, da boš zmogel/zmogla tudi ti.

Vas zanima več? Obišči access bars terapijo.

Stopi v stik in se naroči na access bars terapijo.