Naročanje na storitev ali naročanje produkta

Oddano naročilo na storitev ali naročilo produkta preko spletne trgovine, lahko kupec prekliče do trenutka, ko je naročilo oddano. Po oddanem naročilu, preklic ni več mogoč. Naročilo na storitev je možno  po telefonu ali po e-pošti.

Cene

Cene so končne. Akcijske cene veljajo do preklica. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe cen brez vnaprejšnjega obvestila. Možnosti plačila: gotovinsko plačilo, plačilo na TRR račun z neposredno bančno transakcijo, plačilo preko Paypala, sistema GoCrypto in plačilo s kreditno ali debetno kartico preko sistema Stripe. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.

Varen nakup preko spletne trgovine

Varnost podatkov je zagotovljena s protokolom SSL, preko katerega se pošiljajo podatki.

Izvedba storitve ali prejem produkta

Po prejetem plačilu, vas bomo v naslednjem delovnem dnevu od prejema plačila, kontaktirali preko e-pošte ali telefona in se dogovorili za želeni termin storitve ali vam posredovali navodila za prejem spletnega produkta (npr. video/audio vsebin). V primeru naročila na fizični produkt in naročila dostave, bomo pošiljko oddali v naslednjem delovnem dnevu od prejema plačila in vas o tem tudi obvestili preko e-pošte ali telefona

Pravice do intelektualne lastnine

Podjetje Access Bars terapija  Danijela je nosilec materialnih avtorskih pravic do lastnih storitev, produktov in audio/video vsebin objavljenih na spletni strani info@access-bars.si. Prepovedano je vsakršno predvajanje, kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje in kakršnokoli razširjanje v komercialne namene brez pisnega dovoljenja podjetja.

Z zakonom (ZASP, členi 48, 49, 51) sta izjemoma dovoljena uporaba oz. reproduciranje avtorskega dela na podlagi pravice javnosti do obveščenosti, v izobraževalne namene ter za ponazoritev, soočenje in napotitev v citatni obliki, vendar je pri tem obvezno navesti vir in avtorstvo dela.

Digitalni prenos audio/video vsebin po nakupu je izključno namenjen le kupcu oz. uporabniku, ki so mu bile te vsebine posredovane s strani podjetja. Kakršnokoli predvajanje, kopiranje, razmnoževanje in posredovanje tretjim osebam, brez dovoljenja podjetja, je prepovedano.

Uporaba storitev ali produkta

S prijavo in udeležbo na naše tretmaje, dogodke, izobraževanja, storitve  se strinjate z vsemi navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Če ob uporabi začutite kakršnokoli neugodno počutje, takoj prenehajte z uporabo. Med uporabo sami odgovarjate zase in za svoje stanje. Takoj poiščite pomoč in nasvet, če je to potrebno. Tretmaji so namenjeni izboljšanju kakovosti življenja in ne nadomeščajo zdravniškega ali specialističnega mnenja. Predhodno se obrnite na zdravnika, posebej v primerih, če imate kakršnekoli zdravstvene ali duševne težave, jemljete zdravila ali ste noseči.

Izključitev odgovornosti

Storitve in tretmaji ne nadomeščajo uradne medicine, so le pomoč pri osebni rasti in služijo kot pomoč pri različnih zdravstvenih težavah.

Kontaktni podatki

Telefon:

031 603 737

E-pošta:

info@access-bars.si