S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali naročilom omogočite Access Bars Danijela , da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov..

Zbiranje podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo le takrat, kadar jih potrebujemo za izvedbo storitev ali naročila.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje ali naročilo, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, , naslov, telefonsko številko in naziv podjetja. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve, Google oglaševanje.

Osebne podatke zbiramo izključno za namen, s katerim ste jih posredovali, na podlagi vašega soglasja.

Shranjevanje in obdelava podatkov

Podatke, ki ste nam jih zaupali, hranimo do vašega preklica. Vaše soglasje pa lahko kadarkoli prekličete.

Posredovanje podatkov

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem (npr. programerjem), katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo.

Pravica do dostopa in izbrisa

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: info@access-bars.si

Sledenje, analiza in oglaševanje

Za izboljšave delovanja in razumevanje vedenja na spletni strani uporabljamo analitiko. Če s tem ne soglašate, se lahko odjavite spodaj.