Kaj so bars točke?

Bars točke so različne točke na naši glavi. Ko se jih nežno dotaknemo, aktiviramo 32 točk na naši glavi. To so različna področja našega življenja.

TRAK VSADKOV

V traku vsadkov so se shranile vse misli, ideje, prepričanja, pomisleki, drže do stvari in čustva, s katerimi ste se strinjali, ali se z njimi uskladili, ali pa se jim upirali in se nanje odzivali, kar je omogočilo, da so se v prvi vrsti sploh vsadili. Vpliva na vse preostale dele vašega telesa in je povezan z vsem, kar je bilo vsajeno v vas v katerem koli življenju.

DENAR

V tem baru so vsi pomisleki, ki jih imate v zvezi z denarjem. Imeti denar, ne imeti denarja, želeti denar, si ga ne želeti, biti voljni ga imeti, ne biti voljni ga imeti. In vsak pogled, ki ste ga kadar koli zavzeli v zvezi denarjem.

KONTROLA

Kontrola so vse stvari, za katere menimo, da jih bomo dobili s pomočjo kontrole. To je nekaj, kar nekako počnemo, namesto, da bi bili funkcionalni te resničnosti. Poskušamo in konntroliramo vse, da bi se stvari iztekle na določen način. V tem barsu so vse misli, ideje, prepričanja, pomisleki, drže do stvari in čustva, ki smo jih shranili v katerem koli življenju z namenom, da lahko nadzorujemo tisto, kar se dogaja v našem življenju.

KREATIVNOST

Kreativnost so vsi elementi, ki jih imate v zvezi s tem, kaj pomeni ustvarjati. Pomeni vse vire materije, energije, prostora in časa, ki jih uporabljate, ko poskušate in ustvarjate stvari. Tu ne govorimo o generiranju vašega življenja. Generiranje vašega življenja je nekaj povsem drugega. Temelji na energiji, prostoru in zavesti, kar ste – in, to je tisto, kar resnično generira vaše življenje.

USTVARJANJE POVEZAV IN USTVARJANJE ŽIVLJENJSKIH OBLIK

To so vsi pogledi, ki jih imamo o materiji, energiji, prostoru in času, ki so potrebni za kreacijo. Koliko časa je potrebnega, da ustvarimo kreacijo? Koliko bi morali za to narediti? Koliko materije in energije bi morali prispevati za ustvarjanje povezave in življenjske oblike? Da bi ustvarili življenjsko obliko telesa, se od vas zahteva spolnost, spolni odnos, od vas se zahteva, da naredite veliko stvari in vse to šteje; energija, prostor in čas, ki je poteben, da ustvarite življenjsko obliko. Enako velja za knjigo. Tipkanje ustvari določeno količino materije, prav tako je za ustvarjanje knjige potreben čas. Menimo, da teh stvari ne moremo narediti zlahka in hitro. Enako je pri ustvarjanju pesmi, ali česar koli drugega.

TOASTER STARANJA

Toaster staranja je oblikovan tako, da poskrbi za vse pomisleke, ki jih imate o tem, kaj pomeni starati se, umreti, o razpadanju telesa, in podobno. Oblikovan je tako, da zadržuje vse misli, ideje, prepričanja, pomisleke, drže do stvari in čustva, ki smo jih v katerem koli življenju oblikovali v zvezi s tem, kaj pomeni staranje.

UPANJA IN SANJE

Upanja in sanje je, ko mislite, da se bo želeno zgodilo, če boste dovolj močno upali in dovolj močno sanjali. Tako shranjujete vse te svoje poglede glede upanja in sanj, ki se nikoli ne uresničijo, tisto, za katere si predstavljate, da bi se lahko uresničili, in če imate dovolj sreče, se potem zgodi, da se uresničijo.

OBLIKA IN STRUKTURA

Oblika in struktura je povezana s stvarmi, za katere menimo, da so v tej resničnosti pomembne. To je struktura, na kateri gradite svojo resničnost, ki temelji na preteklosti. Je, kot bi gledali v preteklost, da bi zagotovili, da ne boste naredili napake. Ker so vsi pogledi že tu, vedno znova ponavljate isto napako – z malenkostno spremembo na to temo, da je videti, kot, da napredujete. Vendar ne napredujete. veliko oblike in strukture ustvarjate v zvezi s tem, kako naj bi bili videti, kako naj bi bili oblečeni, kakšni bi morali biti.

ZAVEDANJE

Nanaša se na vsa mesta, kjer smo obsojali svoje zavedanje, ga imeli za pomankljivo, ali pa smo se odločili, da je pomankljivo, čeprav v resnici ni bilo. Bolj razglabljamo o tem, kako se ne zavedamo, kot o tem, kako se zavedamo S tem ustvarjamo prostor, kjer skušamo izločiti svoje zavedanje, namesto, da bi ga imeli. Ko izvajamo ta bar, odstranimo vsa mesta, kjer smo se odločili, da ne moremo biti zavestni. Tako se pričenjajo odpirati vrata večjemu zavedanju.

PREMOSTITVENI BAR

Premostitveni bar premosti, ali gre onkraj vseh pomislekov, ki jih imamo v zvezi s telesom, spolnostjo in staranjem. Če menimo, da se staramo in, da naše telo slabi, je to premostitveni pomislek.

ŽALOST IN RADOST

Žalost in radost so vsi pomisleki, ki jih imamo glede tega, kaj je prav v zvezi s tem, da smo žalostni, in, kaj je prav v zvezi s tem, da smo radostni. Večinoma pa, kaj je prav v zvezi s tem, da smo žalostni in, kaj je narobe s tem, da smo radostni. Radost se tu namreč ne pojmuje za primerno dejavnost. Ko ste žalostni, ljudje vedno rečejo”Kaj je narobe s tabo?” Ko pa ste veseli, vas vprašajo: “Katero drogo uživaš?”, ker predvidevajo, da mora biti s tem, da smo radostni, nekaj narobe.

REAKTIVACIJA IN POUSTVARJANJE

Reaktivacija in poustvarjanje so vaši pogledi, ki bi povzročili ponovni obstoj nečesa, potem, ko smo nekaj delali s telesom, procesirali, ali izvedli bars tretma. Ta barsa izvajamo tako, da se tisto, kar smo odstranili, ne vrne. To je tudi eden izmed razlogov, da so eni zadnjih barsov, ki jih uporabimo.

PRESTRUKTURIRANJE TELES

S tem prestrukturiramo telo na novem mestu, kjer zdaj je – tako, da se ne povrne v star način delovanja. Z izvajanjem tega prijema odstranimo vse poglede, ki bi telesu dopuščali preiti nazaj v staro obliko. Torej preprečimo, da ne gre nazaj v enako pomanjkanje, kot ga je imelo pred tem.

KROG MANIFESTACIJE

Krog manifestacije se nanaša na to, kako spreminjate stvari, da je tisto, kar se pojavi v vašem življenju, nekaj več, ne nekaj manj. Želite manifestirati novo resničnost. Želite, da se v vašem življenju pokaže nekaj drugačnega. Krog manifestacije omogoča, da se pojavi drugačna resničnost. Manifestacija je, kako se to prikaže, ne pa, da se prikaže. Tu so vrata, ki omogočajo, da vam ni treba premišljevati o tem, kaj ali kako se mora manifestirati.

TUNELI ČASA IN PROSTORA

Tuneli časa in prostora odpirajo vrata za dostop do vseh časov in prostorov hkrati. Ko odprete Tunele časa in prostora, se odpirate sposobnosti odpiranja, v kateri koli čas in prostor, kar vam daje dostop do vseh življenj, vključno s prihodnostjo.

KRONA MISTAR

Krona Mistar je povezana s skrivnostmi vesolja. Odpira vse tisto, za kar ste se odločili, da je v vesolju skrivnost, ki je ne morete vedeti.

Comments
Comments are closed.