Razlogi, zakaj bi morali obiskati delavnico access bars terapije

Access bars delavnice

Access bars delavnica oziroma tečaj  se izkazuje za enega izmed najbolj zanimivih in učinkovitih načinov za reševanje vsakodnevnih težav in izboljšanje kakovosti življenja. Mnogi se srečujejo z različnimi težavami, kot so stres, tesnoba, nespečnost, depresija in podobno, pri čemer se zdi, da nikakor ne morejo najti rešitve zanje. Access bars delavnica je postala zelo popularna zaradi svoje učinkovitosti pri odpravljanju teh in drugih težav, da o pozitivnih vplivih na celotno telo in um ne govorimo.

Kaj je access bars delavnica in kaj vsebuje tečaj?

Access bars terapija predstavlja samozdravljenje  in sproščanje napetosti v telesu, hkrati pa spodbuja zdravje duha. Tečaj access bars terapije vključuje praktične nasvete za izvajanje terapije in vaje za spodbujanje zdravja. Vsebuje tudi teorijo o terapiji, ki vključuje predavanja o delu možganov, energijskih točkah in drugih elementih.

Potek access bars delavnice

Access bars delavnica traja en dan, med katerim se podrobno spoznava vse o terapiji. Med tečajem se udeleženci seznanijo z različnimi tehnikami terapije in se naučijo, kako jih uporabiti v praksi. Udeleženci imajo možnost, da izvejo več o delovanju energij in si pridobijo pomembna znanja, ki jih nato lahko uporabijo v svojem vsakdanjem življenju.

Cena in pridobitev certifikata za access bars terapijo

Cena access bars delavnice znaša 300 eur, za otroke je polovična cena. In, če delavnico še kdaj ponavljamo pri drugem fascilitatorju je cena tudi polovična. Cena je fiksna in velja po vsej Sloveniji enako. Premalo se poudarja dejstvo, da se s pridobitvijo certifikata za access bars terapijo lahko spremenite v praktikanta, ki lahko storitev vključi v svoj posel, ali pa samo zase poskrbite za svoje zdravje.

Certifikat se pridobi po uspešno opravljeni delavnici, pri čemer se mora prisostvovat 2 uram oziroma izmenjavi praktične izvedbe- to pomeni 2 krat izvajamo drugemu in 2 krat terapijo prejmemo od drugega.

Razlogi, zakaj se udeležiti access bars delavnice

Access bars tehnika se lahko uporabi pri samozdravljenju telesa, sprostitvi  ali kot drugi  preventivi. V današnjem tempu življenja smo se primorani zateči k ekstremnemu življenju bolj, kot kadarkoli prej, posledica pa so različne težave in zapleti, katerih ne znamo  pravilno izkoristiti.

Delavnice se udeležijo številni ljudje, ki se želijo izboljšati, sprostiti in najti notranji mir. Access bars tehnika je primerna za vsakogar, ne glede na starost ali telesno pripravljenost.

Kaj ponuja access bars terapija?

Access bars terapija prinaša številne koristi, med katerimi so izboljšana kakovost spanja, lajšanje tesnobe in stresa, občutek sproščenosti in notranjega miru, povečana koncentracija, boljše odnose z drugimi ljudmi, povečana kreativnost, boljši spomin in pozitivne spremembe v vedenju.

Uporaba terapije lahko blagodejno vpliva tudi na čustveno stanje in lahko pripomore k občutku sreče in veselja.

Zaključek

Access bars terapija je odličen način za izboljšanje kakovosti življenja in reševanje vsakodnevnih težav. Z udeležbo na access bars delavnici si lahko pridobite pomembna znanja, s katerimi boste lahko dvignili kvaliteto življenja.

Delavnica je primerna za vse starostne skupine in za vse tiste, ki bi se radi sprostili in izboljšali svoje zdravje.

Z uporabo access bars terapije lahko dosežete številne pozitivne učinke, ki bodo izboljšali vaše fizično in čustveno stanje. Zopet boste začutili notranji mir in srečo ter ponovno sijali od zdravja.

Naj poudarim še, da se po opravljeni Access bars delavnici lahko redno udeležujete izmenjav, ki potekajo na različnih krajih po celi Sloveniji. Tako redno skrbite za umirjenost in sproščenost v vašem notranjem svetu, se srečate z različnimi ljudmi in širite prostor, ter si izmenjate tudi druge različne energijske telesne procese.

Access bars delavnica in  vse, kar se dogaja po njej je naložba v zdravje, počutje, kakovostne odnose in priložnost za osebno rast.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja