Razkrivamo telesne procese v Access Bars terapiji

access bars telesni procesi

Če ste že kdaj slišali za Access Bars terapijo, se verjetno zavedate njenega neverjetnega učinka na vaše mentalno stanje. Vendar pa Access Bars terapija vpliva tudi na vaše telo, in sicer preko telesnih procesov, ki se pojavijo med samim tretmajem. V kratkem blogu bomo razkrili, kaj so telesni procesi v Access Bars terapiji, kako potekajo in kaj lahko pričakujete od njih.

Ko se odločite za Access Bars terapijo, ne samo da izboljšate svoje duševno zdravje, temveč tudi začnete aktivirati telesne procese, ki so pogosto spregledani. Ti procesi so zlasti povezani z dvigom vaše zavesti, ki lahko odstrani dolgoletne težave in blokade v vašem telesu.

Med tretmajem Access Bars terapije pa se običajno pojavijo tudi različni telesni procesi, kot so vibriranje ali tresenje rok, čeljusti, nog ali celotnega telesa. Ta proces imenujemo “de-armoring” ali sproščanje vašega fizičnega območja, ki je bilo prej zategnjeno, da bi se izognili čustvenim travmam. To lahko prinese občutek olajšanja in sprostitve v vaše telo.

Med terapijo lahko občutite tudi občutek ščemenja ali mravljinčenja v različnih delih telesa. Ta občutek se navezuje na proces “vibriralnega sproščanja”, ki pomaga sprostiti blokade v vašem energetskem polju in omogoči pretok energije. Nekateri ljudje lahko med tem procesom doživijo majhno bolečino, a se ta občutek v večini primerov hitro umiri.

Naslednji proces, ki se pojavlja pri Access Bars terapiji, je “energijska točka”, ki se pojavi v nogi ali pa ob boku. Ta proces pomaga sprostiti blokade v korenini vaših problemov, ki se lahko skrivajo v energetskem telesu. Mnogi ljudje opisujejo občutek kot topel in energijski, pri čemer ta občutek traja še dolgo po sami terapiji.

Poleg teh procesov se pogosto pojavljajo tudi drugi, kot je na primer “energijski potres”. Ta proces pomaga ne samo pri lajšanju stresa, ampak tudi pomaga aktivirati vaše notranje moči. Na splošno se telesni procesi v Access Bars terapiji odzivajo na potrebe vašega telesa, tako da lahko pričakujete, da bodo prinesli olajšanje in sprostitev.

Zaključek

Access Bars terapija ni le učinkovit način za izboljšanje vašega duševnega stanja, temveč tudi za aktiviranje telesnih procesov, ki lahko olajšajo in sprostijo vaše telo. Vsak od teh procesov se odziva na potrebe vašega telesa, kar lahko pripelje do olajšanja blokad in izboljšanja vašega fizičnega počutja. Če se torej želite podati na pot samoodkrivanja, vas vabimo, da preizkusite Access Bars terapijo, ki vam lahko pomaga doseči vaše cilje in izkusiti popolno sprostitev svojega telesa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja