Kaj je Access Bars Terapija – Sprememba Miselnih Procesov za Izboljšanje Življenja

kaj-je-access-bars-terapija

Verjetno zveni precej nenavadno, da lahko s preprostim procesom, kot je access bars terapija, izboljšate svoje življenje in spremenite svoje miselne procese. Pa vendar je temu res tako.

Poglejmo si, kaj je torej terapija access bars, kako poteka srečanje in kako vam lahko pomaga? V tem blogu vam bom predstavila vse o access bars terapiji ter zakaj bi jo morali preizkusiti.

Kaj je Access bars

Access bars terapija je oblika alternativne terapije, ki se osredotoča na spremembo vaših miselnih procesov s pomočjo nežnega dotika na več kot 30 točk na vaši glavi. Vsaka točka predstavlja določeno področje vašega življenja, kot so denar, telo, spolnost, družina, stiki z drugimi in še veliko več. S preprostim procesom odpiranja teh točk lahko izboljšate vaše mentalno, čustveno in fizično počutje ter se osvobodite omejujočih misli in čustev.

Kako poteka srečanje na access bars terapiji

Srečanje access bars terapije traja približno eno uro, med katerim se udobno namestite in terapevt nežno dotakne vaše glave na določenih točkah. Ta proces je nadvse sproščujoč in meditativni, kar je v današnjem svetu nadvse pomembno. Mnogi ljudje opisujejo občutek tišine in miru, ki se razširja po njihovem telesu in umu in jih pripelje v stanje globoke sprostitve.

Kako pomaga access bars

Access bars terapija vam lahko pomaga pri različnih težavah, kot so anksioznost, depresija, kronična bolečina, stres, nespečnost in še mnogo drugih. S pomočjo spremembe vaših miselnih procesov lahko vplivate na vse vidike svojega življenja. Tako lahko izboljšate svoje odnose, zdravje, finančno stanje in še veliko več. Lahko pa se odločite za access bars terapijo tudi čisto enostavno zato, da si privoščite nekaj časa zase. Da se umirite in sprostite.

Komu je access bars namenjen

Access bars terapija ni namenjena samo odraslim, ampak jo lahko uporabljajo tudi otroci in mladostniki. Odkar je ta terapija na voljo v Sloveniji, jo veliko staršev uporablja kot orodje za pomoč svojim otrokom pri težavah, kot so težave s koncentracijo, stres, tesnoba in še mnoge druge. Access bars terapija je primerna tudi za ljudi, ki se ne odločijo za terapijo s pogovorom ali medicinsko terapijo zaradi različnih razlogov.

Zaključek

Če iščete način, kako izboljšati svoje življenje in spremeniti vaše miselne procese, je access bars terapija zagotovo vredna preizkusa. S preprostim procesom lahko odprete svoje misli in se osvobodite omejujočih prepričanj, ki vas držijo nazaj. Srečanje access bars terapije je sproščujoče, meditativno in vam bo zagotovo prineslo več notranje harmonije in miru. Prijaznemu terapevtu boste lahko zaupali svoje težave, brez da bi jih morali izrekati naglas. Access bars terapijo priporočamo tako za odrasle kot otroke, ki iščejo način, kako izboljšati svoje življenje na vseh področjih.

Vas zanima več o Access Bars terapiji? Stopite v stik in se posvetujte o možnostih, ki jih ta ponuja.

Pogosta vprašanja o Access bars terapiji

Kaj so Access Bars?

Access Bars je tehnika, ki temelji na nežnem dotiku določenih točk na glavi, s čimer sprostimo omejujoče miselne vzorce in omejitve, ki omejujejo naše življenje. Ta proces običajno traja eno uro, med katerim ležimo na udobni masažni mizi, medtem ko terapevt nežno dotika 32 točk na naši glavi.

Kako mi lahko Access Bars pomaga?

Access Bars lahko pomaga na različne načine. Ta tehnika lahko zmanjša stres, tesnobo in depresijo, izboljša spanec in razpoloženje ter izboljša splošno počutje. Poleg tega lahko Access Bars pomaga pri izboljšanju koncentracije, kreativnosti in jasnosti v razmišljanju.

Kako mi lahko Access Bars pomaga?

Access Bars lahko pomaga tudi pri lajšanju fizičnih težav, kot so glavoboli, migrene, bolečine v hrbtu in sklepih ter kronične bolečine. Prav tako lahko ta tehnika doprinese k lajšanju simptomov avtizma, ADD-ja in ADHD-ja.

Kako najdem izvajalca Access Bars?

Če iščete izvajalca Access Bars, lahko to storite na več različnih načinov. Obstajajo številne spletne strani in oglaševalski prostori, kjer lahko najdete izvajalce. Poleg tega lahko dobite informacije o Access Bars terapevtih od drugih ljudi, ki so že uporabljali to tehniko. Pri izbiri terapevta Access Bars je pomembno, da izberete nekoga, ki je izkušen in usposobljen za to tehniko ter ima pozitivne ocene in reference.