Kako access bars deluje v praksi

V današnjem svetu, v tej realnosti, v poplavi vseh informacij glede hitrih “instant rešitev”, bi želela napisati nekaj besed, kako pravzaprav Access Consciousness deluje v praksi.

Današnji marketing je sploh usmerjen tako, da se ponuja hitre “instant” rešitve. Mnogokrat tudi pri večini seminarjev, delavnicah o osebni rasti ne vidim, da bi nekdo povedal, kaj je dejansko realno in človeško. Človeško je, da je življenje sestavljeno iz različnih aspektov, da sta bolečina in izzivi del življenja in, da ni čisto nič narobe, če gremo čez naporne preizkušnje. To je normalno in človeško. In, potem, ko danes ponujajo “instant srečo”, da moramo biti vsi hitro srečni in zadovoljni (samo ta tečaj narediš in bo samo sreča, samo to zmanifestiraš pa bo cel kup denarja,…).To ni realno in prizemljeno. In, mnogokrat zaradi tega ljudje od sebe pričakujejo še več in zapadejo še v hujšo stisko. V življenju se določeni procesi morajo zgoditi in tudi vsi te neprijetni občutki, ki zraven pridejo, so normalni.

Access bars in postavljanje pravih vprašanj

Življenje je sestavljeno iz palete različnih čustev. In Access Counsciousness ti da predvsem več zavedanja. Ključna orodja Accessa so v vprašanju. Ko vprašaš, brez, da bi pričakoval odgovor, gre energija v to smer. Ko iščeš odgovore, si v nekem zaključku in so možnosti za kreacijo majhne. Zato vprašanja, kot so:

  • Kaj je mogoče, da v določeni situaciji nekaj spremenim?
  • Kako je lahko še boljše kot to?
  • Kaj je prav v zvezi s tem in tega ne dojamem?
  • Kaj vse je še mogoče?
  • Komu to pripada?

Namreč 95% naših misli, občutkov, besed, bolezni sploh ni naših. Zelo zaznavamo okolico, ljudje smo senzibilna bitja, zato nehote, na nezavedni ravni “kupujemo” nekaj, kar sploh ni naše. Smo nekako tako kot “spuži kvadratniki”, ki vse vlečemo nase. In, v takšnih primerih vprašanje “ Komu to pripada?” dejansko usmeri energijo tja od koder je prišla.

Access bars točke na glavi

To so vprašanja v Accessu, ki so nam v oporo, da se ne zadržujemo predolgo v neprijetnih situacijah, v neprijetnih občutkih. Vendar, to ne pomeni, da jih ni, to ne pomeni, da jih zanikamo ali potlačimo vase. Vsa čustva je potrebno čutiti. In potem je tukaj še Access Bars terapija – 32 točk na naši glavi, ki jih aktiviramo z nežnim dotikom. Tako pridemo v naše nezavedno (to se zgodi samodejno) in tam čistimo vse, kar je v naši podzavesti. To so različna področja našega življenja: zdravje, denar, spolnost, kreativnost, žalost, radost, mir, hvaležnost, prijaznost. Vse, kjer smo zaklenjeni, kjer imamo omejitve, blokade, strahove, omejujoča prepričanja, stališča in vzorce. In, to se z Access Bars terapijo odpre in počisti. Kot bi na računalniku pritisnil tipko DELETE. Access Bars je pomagal že tisočim ljudem na svetu spremeniti življenje.