Moja osebna izkušnja z access bars terapijo

access bars delavnica

Skozi celo naše življenje se razvijamo, učimo, rastemo in vsaka izkušnja, ki nam pride nasproti je zato, da se iz nje nekaj naučimo. In, če imamo pri vsem tem znanje, ki nam pomaga razumeti določene okoliščine, predvsem, pa če imamo različna orodja, metode, tehnike, kako se spopadati z različnimi življenjskimi izzivi, je to potem bistveno drugače.

Sama sem za Access Consciousness slišala že nekaj let nazaj, a je šel povsem mimo mene. Zdaj pa vem, da učitelj pride, ko je učenec na to pripravljen. Povsod gre le za izbiro. In tudi tukaj sem izbrala. Razlog za to so  bile moje konstantne in dolgoletne težave z želodcem. Poizkusila sem različne metode zdravljenja…akupunktura, bioresonanca, tudi uradna medicina in ne bom rekla, da mi nič od tega ni pomagalo, je, vendar le za določen čas, potem se je vse ponovilo. Dokler nisem odšla na Access Bars terapijo. Prvič sem vzela paket 3 tretmajev, ker sem si želela, da se mi težave z želodcem umirijo oziroma povsem izzvenijo. Bila sem popolnoma brez pričakovanj, prepustila sem se prijazni in nežni duši, ki mi je izvajala terapijo. Po 15 minutah sem padla v theta stanje-globoko relaksacijo.

Še nikoli prej se nisem tako počutila. Popolna tišina v glavi in popolnoma nobene misli. Podobno, kot, da si v hipnozi. Imela sem občutek, kot da lebdim, v telesu pa prijetne občutke toplote, mravljincev. Težko je z besedami opisati te občutke, preprosto jih je treba doživeti. In, ko sem ležala sem popolnoma izgubila občutek za čas in prostor. Zdaj vem, da se mi je to zgodilo, ker sem bila voljna prejemati to energijo. To naredi magični dotik-in to je 32 točk na glavi, ki te popelje v globoko relaksacijo in ti začne brisati vse strahove, blokade, omejujoča prepričanja, stališča na različnih področjih življenja: telo, zdravje, spolnost, radost, žalost, denar, kontrola, zdravljenje, kreativnost, življenjske oblike,…

Po terapiji sem se počutila lahkotno, sproščeno in radostno. In, ta radost, ko ne potrebujemo razloga, da se nam nekaj zgodi, pač pa, da ta radost preprosto smo. Ta občutek notranje radosti ljudje v današnjem življenjskem tempu izgubljamo…Smo na avtomatskih pilotih in te avtomatizme Access Bars terapija briše. In ena Access Bars terapija regenerira telo (kot bi spali 5-6 h).

In tukaj sem se vprašala, kaj vse je še mogoče?

Se pa zelo dobro zavedam, da se stvari ne zgodijo, kar čez noč in, da ni instant rešitev, zato sem s prejemanjem Access Bars terapije nadaljevala, prejemam jo vsaj enkrat tedensko. Moj um in telo se popolnoma umirita. Našla sem ponoven stik s telesom, mu znam prisluhniti in tudi moj želodec je zdaj zadovoljen. In, če ne bo, bom vedela, kaj moram storiti. Prejeti Access Bars terapijo ali pa telesne procese. Vse je energija. In za to ne potrebuješ nič storiti, se le prepustiti, ostalo se zgodi samodejno. In najbolj čarobno od vsega je, da tudi, ko daješ terapijo, jo hkrati prejemaš. Ljudje potrebujemo dotik, naša telesa ga potrebujejo in Access Bars tehnika je pravi naslov za to.