ZAČARAN TOK MISLI

Nenehne skrbi, napetost, strah, kaj se bo zgodilo, delanje črnih scenarijev. Polna glava destruktivnih misli, ki jih ne znamo ustaviti. Razlog v tem je lahko, da človekovo psihološko potrebo po raznolikosti zadovoljujemo na zelo destruktiven način, ki nam posledično škoduje in nas omejuje. To potrebo lahko zadovoljimo na bolj ekološki način. Tako, da v življenju počnemo čim bolj raznolike stvari, da počnemo stvari, zaradi katerih gremo čim večkrat  iz varne cone udobja.

Lahko so to naše različne aktivnosti, postavljanje novih ciljev, učenje novih stvari, osebna rast na različnih področjih našega življenja. In, ko bodo misli zaposlene z novimi stvarmi, um ne bo deloval po starih vzorcih in programih. In, Access nas opolnomoča v tem, da čim več povprašujemo, ko vprašamo, takrat nismo v zaključku, pač pa se naša vibracija preusmeri in tako se preusmeri tudi energija. Povprašujte po tistem, česar si želite, brez, da bi pričakovali rezultat. Vprašanja tudi zmedejo in zaobidejo naš analitični um, ki če ga ne zaposlimo, bo deloval po starih vzorcih. Tudi, pri vprašanju, koliko stvari od tistih, ki jih razmišljamo in jim določimo scenarij, se dejansko res zgodi. Ponavadi nobena.

Zato obremenjevanje, skrbi v naprej so lahko zelo destruktivne in nepotrebne. In, to je tako kot fitnes, kar vadimo, tudi zvadimo. Tudi tu imamo vsak dan izbiro, kaj bomo razmišljali in, kako se bomo posledično počutili.

Če razmišljamo težke misli in scenarije, bo tudi naše življenje naporno. In tako se bomo tudi počutili. Znotraj nas je izbira in ravno tako svoboda misli. Krepitev pozitivne mišice je tudi naš um. In, na dolge proge, se to mišico splača krepit, kajti edino to je recept za umirjeni in svobodni notranj svet. Naš um nam vsak dan postreže z neskončno mislimi. Ne verjemite vsemu, kar pravi. In, v tukaj in zdaj je ponavadi vse v redu. Bodite v tem trenutku čim večkrat.

Z Access Bars tehniko dostopamo do naše podzavesti in pobrišemo vse tisto, kar za nas ne deluje in nas omejuje. Predvsem pa dobimo več jasnosti in zavedanja. In, kjer je zavedanje, tam je lahko izbira in sprememba.