Access bars – Kaj je in komu je namenjen?

Acess-bars-terapija

KAJ JE ACCESS BARS?

Access bars je terapija, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Gre za 32 točk na glavi, ki jih je skanaliziral Gary Douglas.

Access bars so “palice” v vaših možganih, kjer so se naložili vsi vaši spomini, strahovi, blokade, misli, čustva, omejujoča prepričanja. S tehniko access bars se ti stari vzorci pobrišejo, kot bi na računalniku pritisnili tipko DELETE. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področjih življenja in telesa. To je 32 točk na glavi, ko možgani preidejo v theta stanje. Aktiviramo jih z nežnim dotikom. Med terapijo se vaša glava izprazni vseh destruktivnih in odvečnih misli, skrbi, občutkov napetosti. Zato se po terapiji počutite lahkotni in svobodni.

Ključna stvar pri access bars tehniki je spremenjeno stanje zavesti, ki nam omogoča dostop do podzavesti. S theta stanjem pa dobimo dostop do podzavestnih omejitev, blokad, vzorcev, avtomatizmov,…in jih tudi učinkovito odblokiramo na podzavestnem nivoju, ki je 100 krat močnejši od zavestnega. Access bars je zelo učinkovita tehnika prav zato, ker vas že po 15 min terapije popelje v theta možgansko valovanje- najboljši opis theta stanja bi bil “budno spanje” oz. zelo globoka relaksacija.

NEVROZNANOST O TEHNIKI ACCESS BARS

Med access bars terapijo se vaša gostota misli zmanjša tudi do 90%. Ta tehnika je pomagala na tisoče ljudem po celem svetu odpravljati blokade na področju: zdravja, denarja, odnosov, komunikacije, staranja, miru, hvaležnosti, radosti, kreativnosti. Ko preidemo v theta stanje, so naši možgani v globoki relaksaciji in le iz umirjenega stanja lahko kreiramo neskončne možnosti na vseh področjih našega življenja.

KOMU JE NAMENJEN ACCESS BARS?

Namenjen je vsem ljudem, ki si želijo dobrega počutja, manj stresa, manj omejitev, strahov, blokad…tudi tistim, ki so zgolj radovedni. Zdravim, bolnim, otrokom, starostnikom, nosečnicam.

Access bars tretma ne more škodovati nikomur. Vsaka bars terapija je drugačna. Najslabše, kar se vam lahko zgodi po tretmanu  Access bars je, da se boste počutili, kot po dobri masaži, najboljše pa, da se vam bo začelo spreminjati življenje tja, kamor ste vedno želeli. Kako je lahko še boljše kot to?

KAJ VSE Z ACCESS BARSI DOBIŠ?

Mnogo je različnih tehnik sproščanja – različne meditacije, samohipnoza, hipnoza, sprostitvene terapije, a pri nobeni od omenjenih tehnik, ne dosežemo tako hitrega “ theta stanja “ oz. zelo globoke relaksacije, kot to dosežemo z access bars tehniko. To nas popelje v to stanje že po 15 minutah terapije. Ljudje povedo, da prvič v življenju čutijo, da imajo popolnoma prazno glavo, popolno tišino in, da se tako um in telo popolnoma umirita. Ni potrebe zavestno odganjati misli, pač pa se to zgodi samodejno, ko preidemo v theta stanje. Access bars tehnika nas osvobodi nočnih mor, ni več nespečnosti, težav s spanjem, spanec postane kvaliteten in ni več zbujanja oz. težav, da sploh zaspimo.

Anksioznost, fobije, panični napadi, depresija se z access bars tehniko popolnoma ozdravijo. Stresni hormon kortizol, ki je največji krivec za začetek mnogih kroničnih bolezni, zaradi njega smo razdražljivi, jezni, kar povzroča nezdravi cikel našega življenja. In, zaradi tega posegamo po nezdravi prehrani, prenajedanju, pomanjkanju apetita, oklepamo se destruktivnih vedenj, ki nas le vodijo v začarani krog, iz katerega ne najdemo poti. In, access bars tehnika deluje antistresno in z njo odpravimo vse opisane težave. Je tehnika, ki nas popelje v popolno relaksacijo, popolno umirjenost in sproščenost. In, zato se večina ljudi po bars seansi počuti lahkotno, sproščeno in popolnoma umirjeno.

KAJ VSE LAHKO SPREMENIŠ Z BARSI?

 • več občutka miru in zadovoljstva,
 • pomaga pri nespečnosti, motnjah spanja,
 • odpravlja anksioznost, tesnobo, depresijo,
 • nič več ujetosti v nemoči občutkov,
 • pridobiš več energije,
 • več kreativnosti,
 • izboljšaš medosebne odnose,
 • imaš več jasnih ciljev in vizijo,
 • več lahkotnosti in svobode,
 • nič več stresa,
 • pomaga pri težavah s telesno težo,
 • povečanje spolnosti,
 • kreativnost v zvezi z denarjem,
 • lajša telesne bolečine.

KAJ JE ACCESS BARS TERAPIJA IN KAKO POTEKA?

Access bars terapija je 32 točk na glavi. Aktiviramo jih z nežnim dotikom. že po 15 minutah terapije, preidemo v theta stanje (to je stanje globoke relaksacije), ki aktivira samozdravljenje telesa. Vsaka bars terapija je drugačna. Ljudje povedo, da se po terapiji počutijo radostno, umirjeno in sproščeno. Med terapijo se čuti toplota, mravljinčenje v telesu, občuti se pretok energije. Mnogokrat se zgodi, da preidemo v globok spanec. Vsaka bars terapija lahko sprosti od 5 – 10 tisoč let omejitev na področju življenja, povezana s to točko.

KAJ SO ACCESS BARS TOČKE?

Access bars točke vsebujejo vse omejitve, misli, omejujoča prepričanja, blokade, strahove, avtomatizme, ki ste jih shranili v katerem koli življenju in vas zelo omejujejo. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področij življenja in telesa. To so točke za zdravljenje, radost, telo, spolnost, denar, komunikacijo, prostor, čas, zavedanje,…